NOOIT MEER
POMPEN.

1OO%
ZORGELOOS

GEEN
LUCHT
GEEN
LEKKE BANDEN
GEEN
STRESS

NOOIT MEER POMPEN.

NIEUW
ALLROUND 40 mm
47 mm
Urban 40 mm

NOOIT MEER POMPEN. SCHWALBE AIRLESS SYSTEM IS HéT INNOVATIEVE FIETSBAND SYSTEEM ZONDER LUCHT, MET COMFORTABELE RIJEIGENSCHAPPEN. HET SYSTEEM IS COMPLEET ONDERHOUDSVRIJ.

  • Overtuigende demping en comfort die altijd consistent blijft. Nagenoeg identiek aan een luchtband met 3,5 bar.
  • Uitstekende grip – Het compound en de bandopbouw zijn exact vergelijkbaar met andere hoogwaardige Schwalbe banden.
  • Lange levensduur – tot ca. 10.000 Kilometer bij normaal gebruik. Absoluut onderhoudsvrij gedurende het gebruik. Slechts ca. 300 gram zwaarder dan een band/binnenband-systeem met Marathon Plus.

IDEAAL VOOR IEDEREEN DIE COMFORTABEL EN ZORGELOOS WIL FIETSEN. BIJZONDER INTERESSANT VOOR:

E-Bikes
(E-25)
City-Bikes
WOON/WERK VERKEER

ALLEEN BIJ DE GECERTIFICEERDE VAKHANDEL VERKRIJGBAAR

Veiligheid staat voorop. Om dit te waarborgen mag het Schwalbe Airless System uitsluitend door de gecertificeerde fietsvakhandel gemonteerd worden. Fietsdetaillisten die over een Schwalbe-Airless-certificaat beschikken hebben eigen geschoolde monteurs in dienst en een speciale SAS montagetool. Zonder dit gereedschap is een correcte montage niet mogelijk. Aansprakelijkheid en schade als gevolg van onjuiste montage zijn in dat geval uitgesloten.

„Het Airless System is voor bepaalde inzet hét alternatief voor luchtbanden. Voor sommige fietsers zal het eerst wat onwennig zijn om fietsbanden bij de fietsvakhandel te laten monteren, bij autobanden echter is dit vanzelfsprekend. Daarvoor krijgt men rondom onderhoudsvrije banden, uiterst aantrekkelijk voor woon- werkverkeer en E-bikers.“

JAKOB DIRKSEN,
SCHWALBE AIRLESS INSTRUCTEUR